outputHeaderIcon Fischermann's Orchestra

Fischermann’s Orchestra în Timişoara
Organizator: Rastadac.ro; Parteneri: Fundaţia Rubin; Primăria Municipiului Timişoara; Club D’arc;
Citeşte artocolele apărute în presă AICI

Rastadac.ro în parteneriat cu Fundaţia Rubin, Primăria Municipiului Timişoara şi Club D’arc,  organizează primele 3 concerte ale unei orchestre stradale în România. Fischermann’s Orchestra, un ansamblu de muzică stradală din Elveţia, format din 16 muzicieni vor poposi şi pe malurile Begăi în 20 şi 21 iulie.

Începând din 2007, Fischermann’s Orchestra se plimbă pe străzile, scenele şi festivalurile Europei. La fel ca şi stilul lor de viaţă – liber, picant, exotic, agitat, complex – muzica lor e în continuă schimbare şi evoluţie. Cu 17 membri activi implicaţi în acest proiect, fiecare zi din viaţa acestui proiect e o nouă aventură, şi fiecare concert, stradal, de club sau festival e unic.
După ce au cucerit Elveţia la festivaluri precum: Jazz in Willisau, KKL Luzern sau Stanser Musikstage, muzicienii au hotărât că e timpul să călătorească mai mult. Din acest motiv s-a născut “Fischermann’s Orchestra – Destination Unknown Tour 2011”.

În prima seară, 20 iulie, pe terasa D’arc, sub podul peste care trece Mihai Viteazul îi veţi cunoaşte pe cei 16 instrumentişti de la Fischermann’s Orchestra şi veţi auzi primul lor concert în România; pe la ora 21:00. A doua zi, în Piaţa Unirii, între 10:00 şi 12:00 dimineaţa, puteţi asista la un workshop de muzică stradală în care vă vor cânta şi povesti cum au ajuns să facă ceea ce fac, iar seara, la ora 20:30, pe scena din Piaţa Unirii îşi vor lua rămas bun de la noi printr-un ultim concert. Intrarea este liberă la toate evenimentele.

Dacă vreţi să dansaţi câte 2 ore la fiecare concert, pe ritmurile nebune ale unei orchestre de trubaduri moderni, fie că e pe terasă, în piaţă sau la scenă, vă aşteptăm cu drag la unul sau toate evenimentele din 20 şi 21 iulie.

Program Timişoara:     20 iulie – 21:00 Terasa D’arc, sub podul peste care trece Mihai Viteazul: concert;
21 iulie – 10:00-12:00 Piaţa Unirii: workshop şi concert;
      20:30-23:00 Scena din Piaţa Unirii: concert;

Program Turneu Destination Unknown Tour:
17.07.2011: Munchen (D);18.07.2011: Viena (OST);19.07.2011: Budapesta (HU);20.07.2011: Timişoara (RO);21.07.2011: Timişoara (RO);22.07.2011: Cluj Napoca (RO);23.07.2011: Cluj Napoca (RO);24.07.2011: Sibiu (RO);25.07.2011: Vama Veche (RO);26.07.2011: Vama Veche (RO);27.07.2011: Bucureşti (RO);28.07.2011: Bucureşti (RO);29.07.2011: St. Gallen (CH);30.07.2011: Langnau (CH);

Last Updated [ Monday, 11 March 2013 10:48 ]