outputHeaderIcon CONCURS - FOTOGRAFII DE COLECŢIE

Concurs de fotografie
Emil Kindlein împreună cu Muzeul de Artă Timişoara, Fundaţia Rubin şi Cărtureşti Mall organizează în perioada 20 – 31 martie concursul de fotografie „Fotografii de colecţie” pe tema expoziţiei ”Istoria unui meşteşug” găzduită de Muzeul de Artă Timişoara.

Concursul se va desfăşura în perioada 20 - 31 martie şi va avea ca temă colecţia particulară de ceasuri a domnului Emil Kindlein ”Istoria unui meşteşug” expusă la Muzeul de Artă Timişoara.

Premiul cel mare al concursului constă într-un Curs de Fotograf acreditat sau Curs de Procesare Imagine acreditat în valoare de 800 ron şi este oferit de Fundaţia Rubin, iar cele mai bune fotografii înscrise în concurs vor face parte din expoziţia organizată la Cărtureşti Mall în luna aprilie.

Expoziţia ”Istoria unui meşteşug” are la bază colecţia particulară de ceasuri a domnului Emil Kindlein, nepotul meşterului ceasornicar din Lugoj. Expoziţia reconstituie prăvălia şi atelierul de ceasornicar şi bijutier a lui Petru Kindlein ce a funcţionat în Lugoj în prima jumatate a sec. XX. Alături de ceasuri sunt expuse: mobilierul atelierului, bancul de lucru, uneltele specifice unui atelier de orologerie şi giuvaergie, firme, reclame de epocă, documente şi tipărituri ce prezintă istoria familiei şi a meşteşugului.

Regulamentul concursului este disponibil la
www.ekm.ro

Last Updated [ Monday, 11 March 2013 10:50 ]