outputHeaderIcon Expozitie la Festivalul Laleaua Galbena de Cazane

FESTIVALUL LALEAUA GALBENĂ DE CAZANE
21.04.2012, Dubova
     Fundaţia Rubin va participa la Festivalul Laleaua Galbenă de Cazane cu o expoziţie de lucrări selectate din cele şase ediţii ale Taberei de creaţie plastică Rubin -  Dubova organizate până în prezent. Lucrările expuse au fost realizate  de către  artiştii: Alexandru Jakabhazi, Constantin Răducan, Dorel Olteanu, Ion Tiţoiu, Iulian Vitalis Cojocaru, Krystyna Galat-Grzywa, Leon Vreme, Maria Majka Zuzanska, Marin Predescu, Sorin Bijan, Sorin Nicodim şi Victor Vulpe.
     Festivalul este organizat de Primăria Dubova şi Asociaţia Turism şi Agrement Cazanele Dunării şi se va desfăşura în comuna Dubova (jud. Mehedinţi), sâmbătă 21.04.2012. Programul festivalului cuprinde o prezentare a Parcului Naţional Porţile de Fier, expoziţia Taberei Rubin - Dubova, degustare de produse tradiţionale, muzică şi dansuri specifice tradiţionale. Partenerii Festivalului sunt: Parcul Naţional Porţile de Fier, Primăria Şviniţa, Primăria Ieşelniţa şi Fundaţia Rubin.

Last Updated [ Monday, 11 March 2013 10:42 ]