English (United Kingdom)Română (România)

outputHeaderIcon Nori incondeiati III

Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va invita :
În zilele de 16 şi 17 aprilie, intre orele 12-18, 2011, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment Sarbatorilor Pascale; „Nori incondeiati” a treia editie.

„Nori Incondeiati” este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai si voie buna.

În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorilor de Paste”se va desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!” cu plase de panza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic, pentru una mai rezistenta. „Brose din textil” realizate din materiale textile refolosite, resturi de la atelierul de croitorie. „Oua din ghips” pictate si decorate intr-un mod experimental.

Ne-am asortat cu sanatatea ceaiului oferit de Enigma, muzica si voie buna, toate numai bune de savurat in ziua de „Florii” impreuna cu Fabrica de nori si Fundatia Rubin. 
Va asteptam cu voie buna!

Ultima actualizare [ Luni, 11 Martie 2013 10:38 ]

<- by www.dcos.ro - copyright 2010 Fundatia Rubin ->