outputHeaderIcon PAO 2011

Asociaţia PAO ATELIER EXPERIMENTAL POTOC împreună cu Fundaţia Rubin vă invită la conferinţa de presă „Şcoala de vară de arhitectură experimentală PAO 2011” care va avea loc în data de 11  august, la ora 10:30, la cafeneaua Papillon (Piaţa Unirii nr. 8, Timişoara).
Asociaţia PAO ATELIER EXPERIMENTAL POTOC vă anunţă Şcoala de vară de arhitectură experimentală PAO 2011 cu titlul „Under One Roof – A Thousand Ideas” ce va avea loc în perioada 19  august - 4 septembrie în satul Potoc, com. Sasca Montană, jud. Caraş-Severin.
Şcoala de vară organizată în clădirea şcolii vechi oferă locul ideal pentru o mare varietate de proiecte, de la arte plastice şi design până la arhitectură peisageră şi proiecte de arhitectură. Anul acesta şcoala de vară va aştepta participanţi studenţi, profesori universitari, arhitecţi din Africa de Sud, Columbia, Germania, Marea Britanie, Malaezia, România, Serbia, şi Ucraina. Obiectivele principale ale acestei şcoli de vară sunt repararea şcolii vechi din Potoc şi punerea bazelor unei instituţii culturale în acest loc. În acest scop, şcoala veche a făcut obiectul unei finanţari din partea Administraţiei Fondului Cultural Naţional precum şi al unui acord de parteneriat pe termen lung între asociaţia PAO şi Primăria Sasca Montană.

Ultima actualizare [ Luni, 11 Martie 2013 10:44 ]