outputHeaderIcon Modernism, 3.08.2013

Tabăra de creaţie Rubin-Dubova, ediţia a VIII-a
Posted by Cosmin Nasui
Fundaţia Rubin are deosebita plăcere de a anunţa cea de-a VIII-a ediţie a Taberei de creaţie Rubin-Dubova care se va desfăşura în perioada 5 – 11 august 2013, în localitatea Dubova (judeţul Mehedinţi). Tabăra este organizată de către Fundaţia Rubin, în parteneriat cu Primăria Dubova, şi cofinanţată de Consiliul Judeţean Timiş.

La ediţia din acest an vor participa artişti plastici - Adrian Sandu, Horia Bojin, Ionuţ Văcăreanu, Loredana Tîrzioru, Petrică Ştefan, Sorin Bijan, Sorin Nicodim, Suzana Fântânariu-Baia şi Vasile Tolan; fotografi - Ioan - Liviu Orleţchi, Cosmin Damian; muzicieni - Dana Tolan, Ionuţ Dorobanţu şi scriitori – Robert Şerban, Călin Petcana.

Tabăra de creaţie Rubin-Dubova participă la consolidarea strategiei de dezvoltare a zonei danubiene prin punerea în valoare a inegalabilului peisaj din zona Cazanelor Dunării. An de an artiştii surprind în lucrările lor complexitatea locului.

Au făcut posibilă, prin sprijinul lor, organizarea ediţiei din acest an a taberei: Bergenbier, Zoppas Industries Romania, Print Press, Incremental, Emilliani, Şcoala de Meserii Eurotraining şi Papillon Cafe.

Ultima actualizare [ Joi, 29 August 2013 13:39 ]