outputHeaderIcon deBanat, 31.07.2013

Artisti plastici, fotografi, muzicieni si scriitori pleaca in tabara la Dubova

Cea de-a opta ediție a Taberei de creație Rubin-Dubova începe luni, 5 august, în localitatea de la Cazanele Dunării. Evenimentul este organizat de Fundaţia Rubin, în parteneriat cu Primăria Dubova, şi cofinanţată de Consiliul Judeţean Timiş.
Tabăra de creaţie Rubin-Dubova se va desfăşura, în acest an, în perioada 5-11 august. La ediţia din acest an, cea cu numărul opt, vor participa artişti plastici Adrian Sandu, Horia Bojin, Ionuţ Văcăreanu, Loredana Tîrzioru, Petrică Ştefan, Sorin Bijan, Sorin Nicodim, Suzana Fântânariu-Baia şi Vasile Tolan, fotografii Ioan-Liviu Orleţchi și Cosmin Damian, muzicienii Dana Tolan și Ionuţ Dorobanţu, dar şi scriitorii Robert Şerban și Călin Petcana. Tabăra de creaţie Rubin-Dubova participă la consolidarea strategiei de dezvoltare a zonei danubiene, prin punerea în valoare a inegalabilului peisaj din zona Cazanelor Dunării. An de an, artiştii surprind complexitatea locului, iar lucrările lor sunt expuse la finalul taberei.

Last Updated [ Thursday, 29 August 2013 13:03 ]