outputHeaderIcon Ora de Timis -17.07.2011

Jazz elveţian de calitate, gratis în Timişoara.
Scris de Nicoleta Bodiu la 17 Iul.

După ce au cucerit Elveţia la festivaluri precum Jazz in Willisau, KKL Luzern sau Stanser Musikstage, cei 16 instrumentişti ai Fischermann’s Orchestra au decis să-şi facă cunoscută muzica şi în România. În zilele de 20 şi 21 iulie, muzicienii elveţieni vor poposi la Timişoara, unde vor susţine primele trei concerte de jazz stradal din cadrul turneului Fischermann’s Orchestra – Destination Unknown Tour 2011 de pe teritoriul ţării noastre.

Primul din seria de concerte pregătite melomanilor va avea loc miercuri seara, pe 20 iulie, de la ora 21.00, pe terasa D’arc, sub podul peste care trece Mihai Viteazul. A doua zi, spectacolul se mută în Piaţa Unirii, unde, între orele 10.00 şi 12.00 dimineaţa, timişorenii vor putea participa la un workshop de muzică stradală în care jazzmanii elveţiei vor cânta şi povesti cum au ajuns să facă ceea ce fac, iar seara, de la ora 20.30, aceştia vor susţine un ultim concert în oraşul de pe Bega, pe scena din Piaţa Unirii. Intrarea este liberă la toate evenimentele.

După oprirea de la Timişoara, turneul Fischermann’s Orchestra prin România va continua la Cluj Napoca (22-23 iulie), Sibiu (24 iulie), Vama Veche (25-26 iulie) şi Bucureşti (27-28 iulie).

Last Updated [ Monday, 18 July 2011 09:23 ]