outputHeaderIcon Tabăra Rubin-Dubova 2009, ediţia a IVa

TABĂRA DE CREAŢIE RUBIN – DUBOVA 2009, ediţia a IV-a
Imagini
Fundația Culturală Rubin are deosebita plăcere de a anunța lansarea Taberei Internaționale de Creație Plastică Rubin – Dubova 2009. Tabăra se va desfășura în perioada 1 - 9 august 2009 la Dubova, jud. Mehedinți, în superba zonă a Cazanelor Dunării.
Artiștii participanți la această tabără vor acoperi următoarele secțiuni: pictură, sculptură și fotografie.

Participanții la Tabăra Internațională de Creație Plastică Rubin – Dubova 2009 reprezintă nume mari atât de pe scena artistică românească cât și din străinătate: Adam Galat - Grzywa (Polonia); Claude Aubé (Franţa); Horia Bojin (Timişoara, România); Ion Tiţoiu (Constanţa, România); Iulian Vitalis Cojocariu (Reşiţa, România); Krystyna Galat - Grzywa (Polonia); Lucian Spătariu (Timişoara, România); Ovidiu Marius Batista (Bârlad, România); Sorin Nicodim (Timişoara, România); Vasile Dan Vişovan (Baia Mare, România).
Tabăra Internațională de Creație Plastică Rubin – Dubova 2009 se va finaliza cu două expoziții cu lucrările realizate în tabără: expoziția de închidere a taberei, care va avea loc la GALERIILE POPAS în perioada 14 august – 31 august 2009, și o expoziție ce va avea loc la GALERIA CASA ARTELOR, Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național a Județului Timiș, în perioada 15 septembrie – 30 septembrie 2009.