outputHeaderIcon Expoziţia "Arsurile timpului" / Inaşi Tibor

Arsurile timpului
expoziţie de pirogravură
Inaşi Tibor

Inaşi Tibor expune portretele din seria “Arsurile timpului” pe simezele Papillon Café în perioada 26 iunie – 17 iulie 2014. Fundaţia Rubin are plăcerea de a vă invita joi, 26 iunie, de la ora 19.00 la evenimentul de deschidere a expoziţiei de pirogravură.

“De ce "Arsurile timpului"? Bineînţeles, e şi un joc de cuvinte ce face referire la modul în care instrumentul înnegreşte aşchia lemnului, dar în cazul potretelor din prezenta expoziţie este mai mult de atât, e despre cum şi cât timpul sapă în noi. E mereu vorba despre timp: despre timpul care vindecă, despre timpul care aduce uitarea, e despre un timp al iubirii şi unul al uitării, timpul care uneşte, timpul care desparte, timpul care se târăşte încet, secundă după secundă, sau timpul care se scurge neîndurător. Consider că fiecare cută imprimată în piele, în special în cea a chipului, e o urmă a trecerii noastre, o urmă a călătoriei în acest timp şi spaţiu. Fiecare rid exprimă de fapt o emoţie, o parte a dezvoltării sau a distrugerii, o urmă de râs sau o urmă a fricii, o urmă a pierderii, o urmă a neîncetatei vibraţii interioare.” (Inaşi Tibor)

Last Updated [ Monday, 21 July 2014 09:01 ]