English (United Kingdom)Română (România)
Portrete la comanda
  • Portrete la comanda - Sorin Bijan
  • Portrete la comanda - Sorin Bijan
  • Portrete la comanda - Sorin Bijan

outputHeaderIcon Expoziţia "Hoinari în Maroc" / Laurenţiu Iosif şi Csaba Teleki

 

Hoinari în Maroc
expoziţie de fotografie

 Laurenţiu Iosif şi Csaba Teleki
 

 

Laurenţiu Iosif şi Csaba Teleki expun fotografii din seria „Hoinari în Maroc” pe simezele Papillon Cafe (str. Regimentul 5 Vânători nr. 8, Timişoara). Cei doi hoinari pasionaţi de fotografie vă invită să gustaţi din savoarea Marocului aşa cum au văzut-o ei la o întâlnire informală, sâmbătă, 17 mai, între orele 18.00 - 20.00. Expoziţia va sta pe simeze în perioada 17 mai – 12 iunie 2014.


“Când ai pasiunea fotografiei combinată cu dragostea pentru călătorie şi se iveşte ocazia să faci o tură fotografică în Maroc, nu mai stai pe gânduri, te apuci de bagaje. Aşa am făcut şi noi doi, Laurenţiu şi Csaba, ne-am facut bagajele şi am plecat la drum spre Africa. De-a lungul expediţiei, am simţit şi am gustat aromele autohtone din Jemaa el fna, piaţa mare din Marrakesh, am vizitat sate uitate de lume în Munţii Atlas. Am rămas impresionaţi de cetatea din Ait Ben Haddou, unde am avut ocazia să-l ascultăm pe Hussein, cântând la chitară. Călătoria noastră a continuat spre Sahara, o continuă sursă de inspiraţie fotografică. Am întâlnit familii de nomazi, trăind în mijlocul deşertului, şi nu în ultimul rând, mulţi oameni veseli.”   
  
Despre autori:
 
„Pasiunea mea pentru fotografie a început în urmă cu doi ani  când am absolvit cursul de Fotografie din cadrul Fundaţiei Rubin, cu ajutorul cărora am reuşit să trec aparatul pe modul manual. De atunci am participat la numeroase workshop-uri şi ture foto în ţară şi în străinătate”. (Laurenţiu Iosif)
 
Csaba Teleki (http://x-foto.ro) este membru al AAFRO şi a mai multor cluburi de fotografie din România şi de peste hotare şi este absolvent al cursului de fotografie al Fundaţiei Rubin. Csaba a participat la numeroase expoziţii şi saloane şi este câştigător la mai multe concursuri naţionale. Portofoliul cuprinde preponderent fotografie de călătorie, fotografie de stradă, fotojurnalism rural şi fotopoetică.
 
 
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photography CourseCurs FotografieCurs Fotograf2%
M T W T F S S
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

<- by www.dcos.ro - copyright 2010 Fundatia Rubin ->