Fundaţia Rubin organizează în perioada 20.01.2017-13.03.2017 un concurs care se adresează tuturor persoanelor majore interesate de a urma unul dintre cele două cursuri autorizate ANC.

I.   Organizatorul promoţiei
Fundaţia Rubin este organizatorul oficial al acestei promoții. Detalii despre promoţie se găsesc şi la secretariatul Şcolii Eurotraining din Timişoara sau la numărul de telefon: 0726 220 357.

II.  Detalii despre promoţie
     Perioada derulării promoţiei
     Promotia se va derula în perioada 20.01.2017-13.03.2017, miezul nopţii. Orice activitate efectuată după ora 00:00 a zilei de 13.03.2017 nu va mai fi luată în considerare pentru alegerea castigătorilor. După finalizarea acestei perioade, organizatorii concursului vor alege doi câștigători (unul pentru cursul de Fotograf, unul pentru cursul de Cameraman-operator imagine) cu ajutorul programului “Random Name Picker”. Câstigătorii vor fi anunţaţi pe pagina oficială de Facebook a Fundaţiei Rubin în data de 15.03.2017, ora 16.00.

Dreptul de participare la concurs
     Promoţia se adresează tuturor persoanelor, care au absolvit examenul de Bacalaureat,  interesate să urmeze unul din cursurile organizate de Fundaţia Rubin.

Modul de desfășurare a concursului
Pentru ca participarea la concurs să fie validată, persoanele interesate au de parcurs 3 paşi simpli:

1. “Like” postării concursului “Câştigă un curs gratuit!”
2. “Share” postării concursului “Câştigă un curs gratuit!” (Public)
3. “Comment” la postare scriind numele cursului pe care aţi dori să il urmaţi.

Beneficiile promoției

Participanţii pot alege unul dintre cele două cursuri autorizate ANC, fiind aleşi doi câştigători, unul pentru fiecare curs în parte. În situaţia în care nu este clară alegerea din comentariul unui participant sau dacă acest pas nu îndeplineşte condiţiile, patriciparea la concurs nu este validă.

III.  Finalizarea campaniei

Campania se finalizează în urmatoarele cazuri:

• decizia Fundaţiei Rubin în calitate de organizator;
• ajungerea la termen a campaniei;
• prin apariţia unui caz de forţă majoră.

Promotie Curs Foto